Wie ben ik?

Nee, ditMarco Sanders, freelance tekstschrijver/contentmanager is geen praatje over een spelprogramma op televisie. Dit gaat over wie ik ben, Marco Sanders, de naamgever van deze website. Een korte biografie van een freelance tekstliefhebber.

Ik ben geboren en getogen in het Noord-Brabantse Waalre en in 2006 neergestreken aan de Belgische kant van de grens, waar het heerlijk wonen is. Mijn kantoor bevindt zich in Valkenswaard (NL), waar ik lekker kan werken met een paar goede vrienden om me heen.

Taal

Al vanaf mijn kleutertijd ben ik bezig met taal, voornamelijk de Nederlandse. Was het in het begin nog wat speels, vooral in de vorm van taalspelletjes en -grappen, gaandeweg begon ik serieuzer met taal om te gaan (de spelletjes en grappen zijn er gelukkig ook nog). Nog steeds puur als hobby.

In de loop der jaren schreef en redigeerde ik als ghostwriter regelmatig pro deo voor bevriende ondernemers, verenigingen en organisaties; van commerciële teksten tot voordrachten voor bruiloften. Totdat ik het advies kreeg om als freelance tekstschrijver te gaan werken, zodat ik voor de steeds uitgebreider wordende werkzaamheden een factuur kon sturen. Dat heb ik in 2010 gedaan, in beginsel als bijberoep. Het bleek echter steeds moeilijker te combineren met een baan in loondienst, zeker doordat er steeds meer aanvragen kwamen.

Fulltime freelance

Uiteindelijk heb ik in 2015 de stap gezet naar fulltime zelfstandige. Tekenen dat dit het juiste moment was, waren het feit dat ik een erg mooie opdracht wist binnen te halen en het gegeven dat de domeinnaam marcosanders.nl opeens vrij bleek te zijn. Voorheen had ik een website op www.gideoninternational.nl, omdat ik me toen meer als bedrijf presenteerde. Nu ik mezelf als freelancer presenteer, is de keuze voor www.marcosanders.nl logischer.

Op de pagina ‘Wat kunnen we voor elkaar betekenen?‘ vind je meer informatie over hoe we elkaar van dienst kunnen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.