Dan hoor je het ook eens van een ander

Hieronder laat ik mensen aan het woord die mij hebben ingehuurd als tekstschrijver, vertaler of redacteur.

Stiho

“Ik heb Marco leren kennen als een ter zake kundig persoon. Hij heeft met weinig voorbereidingstijd zich meester gemaakt van het domein en heeft in korte tijd een enorm artikelbestand van relevante en perfect kort en bondige copy te voorzien. Saillant detail is dat ten tijde van het project, Marco ook en passant de winnaar werd van het Nationaal Dictee. Een echte parel voor het team.”

Marco van Hurne
De Stiho Groep
www.stiho.nl

Harvey Nash

“Dat Marco over een hele vlotte en originele pen beschikt, was al meteen duidelijk toen we bij Harvey Nash op zoek gingen naar een tekstschrijver voor het (her)schrijven van de teksten op onze website. Marco’s originele en humoreuze sollicitatiemail viel meteen op tussen de tientallen reacties die wij kregen. Niet zo gek dus dat Marco de opdracht kreeg en daar hebben we geen moment spijt van gehad. Marco heeft interviews gehouden met verschillende collega’s in de organisatie, zodat hij precies wist wat de dienstverlening van Harvey Nash inhield en hij meteen de juiste “tone of voice” wist te raken. Wij zijn uiterst tevreden over de teksten die Marco voor onze website heeft (her)schreven. En zou het toeval zijn dat we, kort nadat de site live was gegaan, spontaan werden gebeld door een potentiële nieuwe klant die getriggerd werd door onze site?!?”

Mariëlle Boogaard, Recruitment Manager
Harvey Nash Nederland
www.harveynash.nl

“Marco heeft voor Harvey Nash de webteksten geschreven in samenwerking met de Recruitment Manager en de Marketing Manager van Harvey Nash. Er is niet alleen aandacht besteed aan het (her)schrijven van de teksten maar er is door Marco ook advies gegeven over zoekmachine optimalisatie (SEO). Op basis van de nieuwe teksten wordt Harvey Nash online gevonden door de juiste doelgroep. Marco heeft een vlotte pen die helder schrijft waarmee hij op de juiste manier onze doelgroep aanspreekt. Professioneel, creatief, niet te formeel en zo veel mogelijk zonder vakjargon. De samenwerking met Marco hebben wij als zeer prettig ervaren. Marco is flexibel, snel, adequaat en professioneel.”

Sharon Chrifi, Marketing Manager
Harvey Nash Nederland
www.harveynash.nl

Interstat

“Marco doet voor Interstat veel redactie- en correctiewerk. De communicatie verloopt altijd soepel en snel en het geleverde werk is van hoge kwaliteit. Niet alleen wordt tekstueel alles gecorrigeerd, maar soms komt hij ook met inhoudelijk goede adviezen. Erg plezierig om mee te werken.”

Remke Vet
Interstat
www.inter-stat.nl

Positie1

“Marco Sanders is ghostwriter van ons e-book; Winnen met Domeinnamen. Bij Marco vonden wij een toegankelijke professional met veel kennis van SEO, gecombineerd met uitstekende schrijverskwaliteiten. Hij heeft op afstand (hij in Valkenswaard, wij in Zwolle) op uitmuntende wijze begrepen wat wij wilden. Wij hadden onze focus regelmatig op onze andere activiteiten gericht en daarom was het heel prettig dat Marco zich proactief opstelde. Hij betrok ons bij het project, stuurde op een prettige toon reminders en was vlot in de oplevering. Dankzij Marco is dit boek van hoge kwaliteit en wordt het momenteel goed verkocht! http://www.winnenmetdomeinnamen.nl/

Eric Haasjes
Positie1
www.positie1.nl

PixelPerfect Publications

“Marco Sanders heeft voor PixelPerfect Publications het boek ‘Keine Ahnung, aber davon viel’ vertaald voor uitgave in Nederland. Hij heeft dit adequaat gedaan, in uitstekend Nederlands en binnen de gestelde (korte) termijn. Hij is daarmee een belangrijke factor voor het succes dat het boek hopelijk in Nederland zal hebben. Marco is een gedreven man die plezierig in de omgang is.”

Peter de Ruiter
PixelPerfect Publications
www.pixelperfectpublications.com

Jeroen Vermeulen/MageHost

“Ik werk als freelance Magento programmeur en ik wilde de teksten op mijn website eens goed onder handen laten nemen door iemand die er verstand van heeft. Maar ik houd helemaal niet van al dat gedoe eromheen, dat je bij sommige reclamebureaus wel eens tegenkomt. Daarom was het voor mij een verademing om met Marco te werken. Duidelijke briefing, niet te beroerd om een stapje extra te zetten, geen overbodig werk en daardoor een scherpe prijs, kortom: een aanrader!”

Jeroen Vermeulen
www.jeroenvermeulen.eu
www.magehost.pro